Home
Hoe het werkt
Voor wie?
Contact
Mijn profiel
 
 

Inleiding

 
Uw projecten laten zien

Wanneer iemand een vakman zoekt op internet, is er vaak een overvloed aan zoekresultaten. Maar welke vakman is nu de juiste keuze? Met “Mijn projecten” laat u uw vakwerk voor u spreken. De aspirant klant krijgt hiermee een goed beeld van uw kwaliteitsniveau en maakt daarmee met een gerust hart de keuze.

Beter gevonden worden

De techniek achter een vakwerksite is volledig gericht op Google-vindbaarheid. Dankzij een combinatie van uitgekiende technieken wordt de inhoud optimaal geÏndexeerd.

Uw vakwerksite wordt gratis gepromoot op gerelateerde sites. U kunt uw vakwerksite zelf nog beter vindbaar maken door uw projecten goed te omschrijven en aan uw inhoud trefwoorden toe te voegen.

U kunt het zelf!

Samen met uw vakwerksite krijgt u ook een set gereedschap waarmee u de inhoud en vormgeving beheert. Als u snel klaar wilt zijn kan dat natuurlijk, maar u zult zien dat het verrassend simpel is om uw vakwerksite een eigen karakter te geven.

Uw projecten, bedrijfsinformatie, foto’s, uw logo; achter de inlogknop vindt u alles wat u nodig heeft om alle inhoud eenvoudig te beheren.

Referenties plaatsen

Met referenties zet u een goede ervaring van een klant in als promotie. U kunt een ingezonden stukje van een klant er zelf in zetten, of een klant via mail een uitnodiging sturen om zelf zijn of haar ervaring, al dan niet voorzien van beeldmateriaal, te delen op uw vakwerksite.

U hebt zelf altijd het alleenrecht om uw verzameling referenties volledig te beheren.

Sparen voor korting

Kent u een vakman die nog géén vakwerksite heeft? Nodig hem dan uit via de uitnodig-knop op uw vakwerksite. Als er dankzij uw uitnodiging een nieuwe vakwerksite wordt aangemaakt, ontvangt u beiden een eenmalige korting van € 100,-.

Let op: U mag van deze korting zo vaak als u wilt gebruik maken, de opgebouwde kortingen tellen gewoon door naar de volgende jaren.